Gezondheidszorg.eu
Start: Welkom
-
 
  -
 

 

De Technologie : hoe schadelijke straling en informatie neutraliseren en harmoniseren

Het opzet

Om de omgevingsbelasting voor de mens te neutraliseren, moet de schadelijke informatie van straling teniet gedaan worden.Hierdoor blijft zijn negatieve inwerking op het organisme achterwege.

Tegelijkertijd wordt de onmiddellijke omgeving op natuurlijke wijze geharmoniseerd. Zo biedt ze verlichting aan de mens en kan deze opnieuw op krachten komen.

De techniek

De Memon® Transformers maken de omgeving vrij van pathogene (= schadelijke) informatiegolven door middel van destructieve interferentie.
Voor de transformatie van informatie wordt de Skalargolventechniek gebruikt.
Iedere Memon® Transformer bevat een geïnformeerde dragersubstantie en wordt zo aangebracht dat het veld inwerkt op een gekozen actieradius. (Bijvoorbeeld de waterleiding, meterkast, autoaccu, accu van mobiele telefoon etc.)

Tegelijkertijd wordt door doelgerichte energetische kwantumtransformatie de omgeving weer teruggebracht in zijn oorspronkelijke natuurlijke staat van zijn (= polarisatie). Op grond van vele praktijkstudies is bewezen, dat voor het lichaam het meest optimale energiebereik ligt in het zichtbare lichtspectrum, dat loopt van 390 nm (nanometer) tot 780 nm, waarbij 750 nm het optimum is. Alles wat buiten het lichtspectrum valt, is schadelijk voor het lichaam. Vb. blootgesteld worden aan infraroodlampen of de zonnebank. Na enkele uren intensieve infrarood belichting kunnen wij sterven, omdat de frequentie zich buiten het zichtbare lichtbare lichtspectrum bevindt.

Daar al het leven op aarde zich tussen deze frequenties van het zonlicht ontwikkeld heeft, zijn alle Memon® Transformers daarop aangepast.

Dit concept is vanaf het jaar 2004 onder de naam ´ipict® ` (Informatie polarisatie interferentie chip technologie) in Duitsland gepatenteerd.

De werking van alle Memon® producten is gebaseerd op twee principes:

  • het interferentieprincipe – positieve beïnvloeding van schadelijke informatie (tegenovergestelde sinusgolf)
  • het polarisatieprincipe – verschuiving van de polarisatie naar het natuurlijke rechtspolare bereik van 750 nm

De werking

Een omgeving die gebaseerd is op natuurlijke principes, heeft een bewezen positief effect op alle organische systemen en ondersteunt deze in hun natuurlijke functies.

De ontelbare positieve reacties van onze gebruikers en het overtuigend onderzoek tonen steeds opnieuw de buitengewone werking van de Memon® Transformers aan.

Met Memon harmoniseert u uw leefomgeving, verhoogt uw levenskwaliteit en ervaart u een compleet nieuw welzijn.

Ervaar Memon® – ervaar het leven!

Leeft u ook al met Memon®?

verder naar Resultaten

Wenst U meer informatie? Klik hier

Impressum | Zoeken | Inhoud

Leeft u ook al met memon®?

Start